Kisten & Zo

    voor al je persoonlijke (kraam) cadeau's

    speciaal voor jou gemaakt!

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Kisten&zo heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Bovendien zijn de voorwaarden volledig in lijn met de Nederlandse en Europese wetgeving. Mocht u echter toch nog klachten en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen via 0622757368 of via info@kistenzo.com

 

Toepasselijkheid:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die gedaan worden bij Kisten & zo.
Door een bestelling te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Kisten & zo.

Algemeen:
Alles wat Kisten & zo maakt is handwerk en wordt met veel aandacht en zorg gemaakt.
Onregelmatigheden en oneffenheden benadrukken de authenticiteit van een handgemaakt product.
Bij het naschilderen van een kaartje wordt er zoveel mogelijk geprobeerd de kleur te benaderen. Daarom is het noodzaak om het kaartje naar Kisten & zo toe te sturen.
De kleur, vorm en uitvoering kan soms afwijken van het origineel. Hierop kan geen aanspraak gemaakt worden.
Retourneren op lichte kleurafwijkingen kan Kisten & zo dan ook niet accepteren.
Het wel of niet beschilderen van foto’s en zeer gedetailleerde tekeningen wordt in overleg besloten.
Het kaartje wordt gelijk met de bestelling retour gestuurd.

Bestelling:
De bestelling komt tot stand na orderbevestiging van een daartoe verstrekte opdracht van de klant. Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Mochten er zich situaties/problemen voordoen die niet expliciet staan beschreven in deze voorwaarden, dan zal Kisten & zo deze in alle redelijkheid proberen op te lossen. KIsten & zo behoudt zich ten allen tijden het recht voor om bestellingen te weigeren. Zodra een bestelling klaar is, wordt er contact met U opgenomen om een afspraak te maken om het product op te komen halen of te laten verzenden.

Bestelling annuleren:
De gepersonaliseerde opdrachten zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant en hebben dus een persoonlijk karakter. Derhalve kunnen ze niet teruggenomen worden en is annuleren van de betreffende bestelling tijdens of na de productie niet mogelijk.

Prijzen:
Alle prijsopgaven van Kisten & zo zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt. Alle gehanteerde prijzen zijn uitgedrukt in euro`s, en exclusief eventuele verzendkosten. De prijzen van artikelen die op deze internetsite zijn vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook.
De prijzen zijn indicatief en kunnen voor maatwerk en speciale wensen afwijken.

Verzending TNT-NL:
Zodra de bestelling klaar is ontvangt U een mail waarin ik aangeef wanneer ik deze zal versturen.
De kisten worden verzonden via de TNT post, en zijn dus volgbaar via de track and trace.
Kisten & zo is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging nadat de kisten zijn aangeboden bij de TNT.

De kosten van verzending binnen Nederland bedragen tot 10 kg Euro 7,25.
Verzending binnen Europa is geen probleem, de verzendkosten bedragen in dat geval:
- voor kisten van 30/20 Euro 13,00;
- voor de overige kisten Euro 19,75.
Verzending buiten Europa op aanvraag.

Alle verzendingen zijn op eigen risico.
Kisten & zo is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van producten tijdens de verzending.
Het is mogelijk om producten verzekerd te laten verzenden. De extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Betalen:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit betekent dat de opdracht pas definitief is zodra de betaling en het kaartje zijn ontvangen. Per mail ontvangt u een bevestiging en pas dan kun je uitgaan van de genoemde levertijd. Na de bestelling via de mail zet ik de opdracht voorlopig vast voor een periode van 2 dagen. Als de betaling en het kaartje dan nog niet ontvangen zijn dan is het mogelijk dat de levertijd later wordt doordat er een andere bestelling tussendoor is gekomen.

Het verschuldigde bedrag kan betaald worden d.m.v. het totaal bedrag over te maken op
rekeningnummer: NL48INGB0665714327 t.n.v. Kisten &zo.

Levering:
De levertijd wordt in overleg met u afgestemd. Deze is afhankelijk van de opdracht, maar ook van het aantal opdrachten die ik op het moment van bestellen al in behandeling heb staan. Kisten & zo is geen webshop.

Artikelen:
Kisten & zo doet er alles aan om de producten zo duidelijk mogelijk weer te geven. Door andere beeldscherminstellingen en fotografie kan het zijn dat de kleuren die u hier ziet, licht afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet te voorkomen.

Ruilen en Retourneren:
Omdat alles op speciaal verzoek wordt gemaakt, is het niet mogelijk om te ruilen of te retourneren.

Klachten:
Vriendelijk verzoek om de ontvangen producten zo snel mogelijk te controleren. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan kunt u contact opnemen met Kisten & zo. Er wordt dan zo spoedig mogelijk naar een oplossing gezocht.

Aansprakelijkheid:
Kisten & zo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de bestelde producten.

Publicatie:
Van elk product worden foto`s gemaakt. Deze worden in een portfolio geplaatst.
Kisten & zo heeft de vrijheid om ten alle tijden haar producten, te gebruiken voor haar eigen publiciteit, promotie en social media. Indien u hiertegen bezwaar heeft horen wij dit graag van u. Uw product wordt dan niet geplaatst.

Privacybeleid:
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend door Kisten & zo gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. De persoonsgegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Kisten & zo. Lees meer hierover op de pagina Privacybeleid.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website of van de Facebook pagina van Kisten & zo mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming van Kisten & zo.

Auteursrechten:
Uitgevers van kaartjes hebben rechten van intellectuele eigendom. Dit houdt in dat het kopiëren en/of namaak, verspreiden d.m.v. druk, kopie en elk andere gebruik van hun materialen niet is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever/ontwerper. Eventuele boete's die hieruit voort kunnen komen, zullen worden verhaald aan de opdrachtgever.

Wijzigingsrecht:
Kisten & zo heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen of uitbreidingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.